Comunitate terapeutică și educativă
pentru copiii cu nevoi speciale
din județul Cluj

Copiii AHS aduc Crăciunul la Casa TIFF!

Asociația Hans Spalinger vă invită miercuri, 19 decembrie, la ora 18, să vă bucurați împreună cu noi de veștile bune aduse de anul 2012, în cadrul concertului de colinde „O, ce veste minunată!”, care va avea loc la Casa TIFF (str. Universității nr. 6).

Titlul nu e doar un nume de colind: finalul acestui an a adus pentru AHS vești foarte bune, pe care suntem nerăbdători să le împărtășim cu prietenii și susținătorii noștri.

Copiii din centrul AHS Cluj au pregătit „Povestea lui Rudolf”, o scenetă care a fost filmată chiar în sediul asociației și pe care o vom urmări printr-un proiecție video. Mai apoi, șapte elevi și șapte profesori de la Asociația Hans Spalinger Simeria vor veni să ne colinde și „în direct”, în fața publicului.

Toți spectatorii care vor face donații pentru activitatea AHS vor primi din partea organizatorilor felicitări de Crăciun pe care le pot oferi la rândul lor celor dragi.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>