Comunitate terapeutică și educativă
pentru copiii cu nevoi speciale
din județul Cluj

Serbarea de Crăciun, în imagini

Sala Mare a Casei TIFF a fost neîncăpătoare pentru toți cei care au vrut să fie alături de copiii centrelor AHS din Cluj și Simeria, care s-au reunit într-o serbare de Crăciun cu numele „O, ce veste minunată!”. Numele acesta e mai mult decât o colindă, pentru că am avut ocazia să anunțăm public, pentru prima dată, faptul că AHS are un nou sediu, oferit în folosință gratuită de către Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Noul site ahs.ro a fost la rândul lui scos în lume pentru prima dată, pentru o previzualizare înainte de lansarea în variantă completă. Dar copiii au fost vedetele serbării de Crăciun. Cei de la Cluj au transmis un filmuleț: sceneta „Povestea lui Rudolf” a fost înregistrată și proiectată pe ecranul din Casa TIFF. Mai apoi, copiii din Centrul de Pedagogie Curativă Simeria au venit în fața publicului pentru a colinda „în direct”.

One comment

  1. Sebastian jacobi /

    Dragi prieteni de la asociatia Hans spalinger,
    am fost cu mai multi ani in urma in vizita la Simeria Veche si voiam sa ma orientez putin prin internet despre situatia de astazi. Ma bucura pozele frumoase, dar sant putin trist ca nu gasesc repere in alte limbi. Daca doriti, asi putea sa va trimit traduceri in germana (facute de mine, care am crescut bilingv. Nu ar fi traduceri absolut perfecte, dar ar fi de folos pentru a da oamenilor de limba germana niste repere despre munca dv. si v-ar putea ajuta cate unii prin donatii. V-ar trebui oar cineva care sa treaca traducerile mele in website la locurile potrivite.
    Cu stima, Sebastian Jacobi, Hamburg (si Cluj)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>